Röke Blås hemsida
Header

En lång resa

juni 16th, 2016 | Posted by emma_goransson in Blogg | USA 2016

 

 

 

IMG_20160615_155847

 

Efter många timmars resande är vi äntligen framme i Los Angeles och resan har gått superbra! Vi va framme i Köpenhamn, där vi började våra flygresor, i god tid och behövde inte stressa någonting. Dessutom va det väldigt lugnt på Kastrup trots varningar för kaos efter strejken.

Första flyget upp till Arlanda gick utan problem och vi hade god tid på oss även där innan lång flyget till LAX, Los Angeles. Det kändes lite konstigt att först åka till Danmark för att sen åka tillbaka till Sverige innan vi kunde behöver oss mot USA.

Efter drygt 11 timmar på flyget mellan Arlanda och LAX landade vi utan förhinder och kunde hitta allt bagage och få alla i gruppen genom passkontrollen och tullen.

På bilden ovan ser ni restaurangen vi åkte till när vi kommit ut från flygplatsen. Sizzler hade en salladsbar där det fanns allt från sallad och frukt till tacos och friterade kycklingvingar. För att inte tala om efterrätten som jag tror att alla uppskattade. Mjukglass med tillbehör efter egen smak och självbetjäning så klart!

20160615_173848

 

Efter en runda till hotellet vi trodde att vi skulle bo på så är vi nu på rätt plats för natten. För vissa va det skönt att svalka sig i poolen medans andra tog en välbehövlig dusch på rummet. Jag kan tillägga att hotellet ligger precis intill flygplatsen och flygen går ner för landning precis ovanför ca 100 meter upp.

Imorgon blir det en buss resa norr ut mot San Francisco där vi ska börja vår turné.

/Emma Göransson

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.