Röke Blås hemsida
Header

En händelserik vår

mars 3rd, 2014 | Posted by matilda_karlsson in Blogg

Hej!

Hela helgen har vi i Röke Blås tillbringat på Furuboda härliga kursgård och övat, ätit, övat, ätit, övat, ätit och övat lite till. Maten är, som alltid, väldigt god och det går med andra ord ingen nöd på oss. Under en hel helg hinner vi lära oss otroligt mycket och vi har dessutom väldigt roligt tillsammans.

Närmast framför oss har vi konserten tillsammans med Gunhild Carling och pianist Mattias Bylund den 16 mars. Alla biljetter är slutsålda vilket såklart är väldigt roligt för oss! Det är denna konsert som varit i fokus under helgens många övningstimmar, och det känns som att det kommer att bli en riktigt bra konsert!

Under Kristi himmelfärdshelgen är EFS Årskonferens förlagd till Hässleholm. Vi i Röke Blås kommer att ha en konsert tillsammans med Frank Ådahl torsdag 29 maj kl. 21.00. Inträde till konserterna är gratis för dem som har betalt deltagaravgift till EFS och Salts årskonferens. Övriga har möjlighet att köpa konsertbiljetter via Hässleholms turistbyrå eller i konferensbyrån. Läs mer om konferensen på http://konferens.efs.nu/.

För att se vad som händer för Röke Blås under våren, klicka dig vidare till fliken “Program”.

Varmt välkommen till våra konserter!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.