Röke Blås hemsida
Header

2012 –> 2013

januari 4th, 2013 | Posted by matilda_karlsson in Blogg

Innan vi lämnar det gamla året och går in i det nya vill vi göra en liten tillbakablick på år 2012:

Vi har genomfört flera traditionella konserter så som Nyårskonsert i Hässleholm, Torgspelning i Hässleholm, Nationaldagsspelningar i Bjärnum och Röke, Kyrkornas dag i Hässleholm, Konsert vid Rya Kyrkoruin, Söndagsskolans dag i Vittsjö och Annandagskonsert i Bjärnum.

Utöver dessa har vi haft en konsert i Kulturhuset tillsammans med Samuel Ljungblahd, en spelning i Ljungby samt en julkonsert i Kulturhuset tillsammans med Magnus Johansson, Marcos Ubeda och Sonja Aldén. Årets höjdpunkt var dock USA-turnén när Röke Blås spenderade 2,5 vecka i Texas och kom hem med många oförglömliga minnen både när det gäller konserter, andra upplevelser och möten med många olika människor.

 

Jul- och nyårshelgen har nu passerat och vi har därmed påbörjat ett nytt år, 2013. Den här våren har vi mycket roligt att se fram emot.

– Först har vi en konsert i Ängelholm tillsammans med familjen Nordqvist. Konserten är inspirerad från USA-turnén som orkestern och familjen Nordqvist var på i somras.

– I mars har vi en konsert i Hässleholm Kulturhus tillsammans med Lena-Maria klingvall och Mikael Järlsetrand. Lena-Maria är bland annat känd från “Här är ditt liv” och “Så ska det låta” och Mikael är en välkänd sångare i kyrkliga sammanhang.

– I april har vi en konsert i Höganäs kyrka tillsammans med gospelkören One Nation och Samuel Ljungblahd.

 

Läs mer om vad som händer under året under fliken “Program”.

 

Tack för alla ni som kommit till våra konserter under 2012 och Välkommen tillbaka under 2013!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.